Home » Workshops

Workshops

Als je op zoek bent naar een creatieve en spannende workshop voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud, dan ben je bij Kom op ‘t Idee aan het juiste adres. Met veel persoonlijke aandacht, onderwijservaring en plezier wordt er met de kinderen geknutseld en gewerkt.

Laat je dromen werkelijkheid worden in de Droomfabriek, ga op een spannende en creatieve reis vol woeste verhalen en grappige vertellingen met Verhalenland. Vind je het leuk om meer te leren over de techniek van tekenen, schrijf je dan in voor de Kinderacademie. Wil je echt eens helemaal los gaan en alle regels over boord gooien, spring dan op de tafel en het papier met Apenkooien op Papier. En mocht je als laatste graag willen werken aan je eigen projecten en ideetjes, dan is het Open Atelier iets voor jou: iedere woensdagavond, in een ruimte vol materiaal en creativiteit.

Zo is er voor iedereen wat en is er altijd wel iets te vinden. Want niemand is hetzelfde, en interesses dus ook niet. Kijk hier voor een overzicht van de prijzen per workshop. Staat er iets niet tussen, of wil je meer weten? Neem dan contact op met Kom op ‘t Idee.

dreumele